Verzendkosten (BE/NL) €6,40 | Gratis vanaf €50 (BE/NL) | Voor 14u besteld, volgende werkdag geleverd! | >5000 Producten in Stock!

Contacteer Collecthors

Luikersteenweg 144B
3500 Hasselt
info@collecthors.eu

KvK-nummer: 0735954836
Btw-identificatienummer: BE0735954836

Wie is Collecthors?

Bij veel online webshops weet je nooit wie er nu precies achter de webshop zit. Je weet dus nooit bij wie je koopt. Daarom zal ik me zelf even voorstellen zodat je weet wie de man achter Collecthors is.

Mijn naam is Alexander en ik heb al van kinds af aan een passie voor Games en meer in het bijzonder Pokemon. Toen ik 3 jaar was zat ik uren te spelen met mijn Pokemon figuurtjes en kon je me dolgelukkig maken met een simpel Pokemon figuurtje. Ook naar de Pokemon serie keek ik met volle aandacht.

Ondertussen ben ik 23 jaar maar nog steeds een even grote fan van Pokemon. Het enige verschil met nu en 20 jaar geleden is dat er ondertussen nog heel wat andere interesses zijn bijgekomen.
Ik kan uren praten over superhelden (Marvel en DC Comics), ik kijk steevast uit naar een nieuwe Star Wars film, volg het game/film nieuws op de voet en op een vrije avond kan ik zeker en vast ook een goede serie opzetten.

Collecten zit in mijn bloed

Het collecten zit dus duidelijk in mijn bloed en is dan ook mijn grote passie. Dat is dan ook de reden dat ik een webshop gestart heb waarbij iedereen die houdt van films, series en games bij Collecthors aan het juiste adres is.

Collecthors is daarom ook zeker en vast niet alleen maar voor de “die-hard” verzamelaars. Je kan ook bij Collecthors terecht als je graag Disney verzamelt, jouw neefje fan is van Batman, je dochtertje graag met een toverstok zwaait of als je een item zoekt van je favoriete film, serie of game.

Nog vragen?

Indien je een vraag hebt, twijfel dan zeker en vast niet om mij te contacteren! Ik probeer altijd zo snel mogelijk te antwoorden en je zo goed mogelijk te helpen als maar kan!

Alvast bedankt dat je bij Collecthors op bezoek bent!

Denk eraan ” Gotta Collect them all” 😉

Collecthors
Alexander

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

  • DD slash MM slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.