Verzendkosten (BE/NL) €6,40 | Gratis vanaf €50 (BE/NL) | Voor 14u besteld, volgende werkdag geleverd! | >5000 Producten in Stock!

Blog

19 april 2024

10 Weetjes over Tom & Jerry die je misschien nog niet kent!

Tom & Jerry wie kent ze niet? Deze kat en muis zitten altijd achter elkaar aan waarbij vooral Tom het vaak moet afleggen tegenover Jerry met de nodige pijnlijke gevolgen. Hier zijn 10 weetjes over Tom & Jerry die je misschien nog niet kent!

Lees meer

01 maart 2024

Review: Dune Part 2

Dune Part 2 belooft DE Blockbuster van 2024 te worden! Na het grote succes van Part 1 in 2021 is het een bijna zekerheid dat deze film gaat scoren aan de box office. De grote vraag is natuurlijk hoe het epische verhaal van Paul Atreides eindigt maar vooral of deze 2de film zijn straffe voorganger kan evenaren. Je leest het in deze spoilervrije review.

Lees meer

20 december 2023

Review: Aquaman and the Lost Kingdom

Aquaman and the Lost Kingdom is de laatste film van het warrige (huidige) DCEU universum. Hierna neemt James Gunn alles over en krijgen we een heel nieuw universum. De grote vraag is of Aquaman (één van de weinig positieve aspecten van dit DCEU) met zijn 2de film het universum alsnog goed kan afsluiten. Dat lees je in onderstaande spoilervrije review.

Lees meer

14 december 2023

Review: Wonka

De laatste filmmaand belooft ons nog 2 grote kleppers met "Wonka" en "Aquaman the Lost Kingdom". Met eerst "Wonka" volgen we hoe "Willy Wonka" de befaamde chocolademaker werd zoals wij hem kennen. Is deze prequel film de moeite waard om naar de bioscoop te trekken? Of zet je best de klassieke "Willy Wonka" films op? Je leest het hier in de spoilervrije review.

Lees meer

16 november 2023

Review: Hunger Games Ballad of Songbirds & Snakes

"The Hunger Games" Is één van de populairdere franchises. Het was dan ook geen verrassing toen Lionsgate aankondigde om de in 2020 verschenen prequel genaamd "Ballad of Songbirds & Snakes" om te toveren tot een cinematic spektakel. Of dat gelukt is lees je in onderstaande spoilervrije review.

Lees meer

28 september 2023

Review: The Creator

The Creator is één van de grootste sci-fi films van dit jaar en belooft een groot spektakel te worden! Kan "The Creator" zijn beloofde spektakel afleveren? Of is het eentje om snel in de Melkweg te schieten? Dat lees je in deze spoilervrije review.

Lees meer

17 augustus 2023

Review: Blue Beetle

Blue Beetle is eindelijk eens een DC film waarbij het niet om één van de grote vijf draait. Kan deze "Blue Beetle" de negatieve Box Office spiraal van DC Comics verbreken? En is deze film over een blauwe kever wel het kijken waard? Dat lees je allemaal in deze spoilervrije review!

Lees meer

31 juli 2023

Review: Haunted Mansion

Na "Pirates of the Caribbean" en "Jungle Cruise" probeert Disney het nog eens om van hun bekende attractie "Haunted Mansion" een succesfilm te maken (na de 2003-flop met Eddie Murphy). Lukt het Disney deze keer wel? Of is deze film spookachtig slecht? Je leest het in deze spoilervrije review.

Lees meer

30 juni 2023

Review: Indiana Jones & The Dial of Destiny

Na jaren speculeren of we nog wel een Indiana Jones film zouden krijgen is het nu eindelijk zover! De 80-jarige Harisson Ford neemt voor de allerlaatste keer zijn iconische hoed en zweep uit de kast voor "Indiana Jones & The Dial Of Destiny". Is deze film een mooie afsluiter voor de franchise? Of is Harrison Ford deze keer toch echt wel te oud om op schatten te jagen? Je leest het in deze spoilervrije review.

Lees meer

22 juni 2023

Review: Elemental

De kans dat Elemental bij het moment van schrijven (weer) een financiële domper gaat worden is groot! De film heeft in de eerste week van release slechts 20 miljoen opgehaald (in de meeste landen draait de film pas sinds deze week) met een budget van 200 miljoen. Verdient deze film om een financieel fiasco te worden? Of hoort de film in het rijtje van Pixar's toppers? Dat komen jullie te weten in onderstaande spoilervrije review.

Lees meer

08 juni 2023

Review: Transformers Rise of the Beasts

Tranformers = ontploffingen, dat was toch alvast het geval toen Michael Bay de afgelopen 5 Transformers films regisseerde (Bumblebee spinoff niet meegeteld). Deze films kregen regelmatig de nodige kritiek dat het niet meer was dan een "buitenaards ontploffingsgevaar" filmpje. Benieuwd of deze nieuwe "Transformers Rise of the Beasts" zich kan losrukken van de Bay serie? Kan deze Transformers ook een emotionele kant bovenhalen? Je leest het allemaal in deze spoilervrije review.

Lees meer

25 mei 2023

Review: The Little Mermaid (2023)

Disney zit de laatste maanden in woelig water. Hun laatste producties worden maar matig onthaald wat resulteert in minder financiële opbrengsten en hoe je het draait en keert tot een wat paniek bij Disney. De druk die deze live action met zich meedraagt is dan ook niet te onderschatten. Benieuwd of deze live action van onze favoriete zeemeermin deze troebele wateren kan veranderen in kristalhelder water? Dat lees je in deze spoilervrije review.

Lees meer

01 mei 2023

Review: Pan & Wendy

De nieuwste Disney Live action film speelt zich af in de wereld van "Peter Pan". De film "Pan & Wendy" is door Disney meteen op het streamingplatform Disney+ gelanceerd en gaat voornamelijk over "Peter Pan" en "Wendy". Kan deze film de negatieve film spiraal van Disney doorbreken? Of is het weer de zoveelste slechte release? Dit komen jullie te weten in deze spoilervrije review.

Lees meer

06 april 2023

Review: Super Mario Bros Movie

Super Mario is misschien wel de meest bekende game personage dat er bestaat. Het was dan ook slechts een kwestie van tijd vooraleer we een Super Mario Bros film gingen krijgen. In samenwerking met Illumination en een aantal top acteurs waagt Nintendo het nog eens op het grote scherm (na het debacle in 1993). Zorgt deze Mario film dat je jezelf een "super star" voelt? Of ben je geneigd om na het kijken bij het leger van Bowser aan te sluiten? Dat lees je allemaal in deze spoilervrije review.

Lees meer

29 maart 2023

Ash & Pikachu komen terug naar de Anime!

Vrijdag 23 maart was een trieste dag voor menig Pokémon fan. Zo verliet onze geliefde Ash & Pikachu naar meer dan 25 jaar de Pokémon anime. Maar niet getreurd van dit olijke due komt terug!

Lees meer

16 januari 2023

Review: Babylon

De prestigieuze film "Babylon" met sterren als Margot Robbie, Brad Pitt en Tobey Maquire is op dit moment de eerste grote box office bomb van 2023. Met een budget van ongeveer 110 miljoen dollar, heeft de film tot op heden nog maar 14 miljoen dollar wereldwijd opgebracht! Een serieuze opdoffer voor de cast en Universal Pictures. Is deze box office bomb terecht? Of verdient deze film meer? Je komt het te weten in deze spoilervrije review.

Lees meer

12 januari 2023

10 Top Film Trailers

Film trailers you love it or you hate it. Zelf hou ik ervan om af en toe een goede trailer te (her)bekijken en opgehyped te worden voor het spannende avontuur wat te komen staat. In deze blog kan je lezen welke trailers ik goed vind die je zeker een keer gezien moet hebben (ook als je de film al hebt gezien). Uiteraard is dit mijn persoonlijke mening.

Lees meer

12 oktober 2022

Review: The Woman King

Over "The Woman King" is de laatste tijd heel wat geschreven. Zo is de film met Viola Davis in de hoofdrol één van de kanshebbers om de grootste filmprijs (beste film binnen de Oscars) te winnen alsook kreeg de film veel kritiek te verduren omwille van het verbloemen van historische feiten. Maakt "The Woman King" effectief kans op zo een prestigieus beeldje en is de kritiek terecht? Dat lees je in onderstaande spoilervrije review.

Lees meer

14 maart 2022

Review: Turning Red

"Turning Red" is op dit moment al de 3de Pixar film die door de grote bazen van Disney op Disney+ wordt gegooid en dus de bioscopen overslaat. Niet perse slecht als je weet dat een film als "Encanto" pas echt populair is geworden op Disney+. Toch is het belangrijk om te weten of deze film het misschien toch had verdiend om een paar weken in de bioscoop te draaien. Je leest het in onderstaande spoilervrije review.

Lees meer

03 maart 2022

Review: The Batman

Na jaren is het eindelijk weer eens zover. Tijd voor een nieuwe Batman solo film! Na de snelle komst alsook het snelle afscheid van Ben Affleck's Batman neemt Robert Pattinson het deze keer over in zijn gehele eigen Batman avontuur. Kan Pattinson de hoge verwachtingen inlossen? En is deze film beter als de "fan favorite" Dark Knight trilogie? Dat kom je allemaal te weten in onderstaande spoilervrije review.

Lees meer

17 februari 2022

Special: Wie zijn de schurken in “The Batman”?

Het is binnen een maand eindelijk zover! Dan kunnen we de langverwachte Batman film (met Robert Pattinson) in de zalen ontdekken. Maar tegen welke schurken moet onze favoriete "Caped Crusader" het nu precies opnemen? Dat ontdek je in deze blog!

Lees meer

30 november 2021

Review: Encanto

Afgelopen week kwam Disney's 60ste animatiefilm uit genaamd "Encanto". Een release die stilletjes doorheen dit eindejaar lijkt te hobbelen en in de vergeetput dreigt te belanden net zoals die andere 2021 release "Raya and the Last Dragon". Verdient "Encanto" deze stille release of missen de filmliefhebbers een mooi stukje animatie? Dat kom je te weten in volgende spoilervrije review van "Encanto"

Lees meer

16 september 2021

Review – Dune
2021 Is een raar jaar op het gebied van films en series. Waarbij een heleboel films in het begin van het jaar werden uitgesteld komen deze stilletjes aan toch de cinema's binnen gesijpeld. Sinds afgelopen woensdag kunnen we eindelijk kijken naar misschien wel de blockbuster van het jaar genaamd "Dune". De grote vraag is of "Dune" zijn titel als blockbuster van het jaar kan waarmaken? Dat lees je in deze spoilervrije review! Lees meer

08 juli 2021

Review: Black Widow
Black Widow was de enigste Avenger die nog geen solo film had gekregen. De rest van haar collega's hebben/hadden al één of meerdere solo films of krijgen nu hun kans in de vele Marvel series. Na 11 jaar (eerste verschijning van Black Widow was in Iron Man 2) krijgt Scarlett Johansson's Black Widow eindelijk haar solo film. Maar is deze film nu niet een beetje te laat na alle gebeurtenissen in "Endgame"? Kan deze film toch nog genoeg boeien en biedt het iets toe aan het Marvel universum of is het meer een opvullertje? Je leest het allemaal in mijn persoonlijk (spoilervrije) Black Widow review! Lees meer

19 juni 2021

Review: Luca
Disney plaatste de laatste tijd een aantal films van hun eigen studio achter een extra betaalmuur (of cinema) voordat je ze kan kijken met je normale Disney+ account. Denk maar aan "Mulan", "Cruella", "Raya and the Last Dragon" alsook het binnenkort uitkomende "Jungle Cruise". Opvallend genoeg doet Disney deze actie niet bij hun Pixar films (dit tot ongenoegen van de Pixar medewerkers). In december krijgen we een mooi kerstcadeau met "Soul". Afgelopen vrijdag verscheen de animatiefilm "Luca" gratis op Disney+. Benieuwd of deze film de moeite waard is? Check dan zeker deze spoilervrije review van "Luca". Lees meer

11 juni 2021

Review: Cruella
Disney heeft met Maleficent 1 en 2 al films gemaakt over een Disney villain. Deze films werden niet bij iedereen even goed ontvangen maar brachten wel genoeg geld in het laatje om aan soortgelijke projecten te werken. Hierbij is er gekozen voor de "101 Dalmatiërs" schurk "Cruella" die gespeeld wordt door niemand minder dan "Emma Stone". Benieuwd of "Emma" een duivelsachtige "De Vil" heeft weten neerzetten? En is deze film nu de moeite waard om te bekijken in de cinema's? Je komt het allemaal te weten in deze spoilervrije review. Lees meer

28 mei 2021

7 Marvel films die nooit zijn uitgebracht
Marvel raast de laatste jaren de records aan elkaar en weten heel goed (zeker na de overname van Disney) waarmee ze bezig zijn. Films en sinds kort ook series die allemaal aan elkaar hangen waardoor je bijna verplicht bent om elke Marvel film en serie te bekijken. Vooraleer je zo een succes behaalt moeten er vaak (foute) keuzes gemaakt worden. Deze keuzes zorgen er dan ook vaak voor dat bepaalde projecten nooit worden uitgebracht. In deze blog lees je over 8 Marvel films die nooit zijn uitgebracht. Lees meer

02 april 2021

5 verrassende “verborgen” minigames (Deel 1)
Iedereen kent wel de Mario Party (achtige) games waarbij het merendeel van de game je alleen maar minigames speelt. Naast de Party games heb je ook heel wat "serieuze" games waarbij je af en toe eens een minigame kan spelen om je af te leiden van het grote verhaal. In deze blog bespreek ik 5 minigames die je niet meteen verwacht. Lees meer

26 februari 2021

10 Nintendo games die nooit zijn uitgebracht!
Nintendo is altijd al een raar bedrijf geweest! Terwijl Sony en Microsoft continu met elkaar in de clinch gaan om de nummer 1 te worden, flaneert Nintendo doodleuk voorbij iedereen naar de nummer 1 plaats. Dit heeft Nintendo uiteraard te danken aan hun iconisch legendes zoals Mario, Pokémon en Zelda. De roddels over nieuwe games is dan ook vaak bij Nintendo het hevigst, zeker gezien ze de laatste tijd voor een opmerkelijke strategie kiezen om games pas paar maanden voor release publiekelijk te maken. In deze blog lees je dan ook 10 Nintendo games die er zaten aan te komen maar helaas toch nooit zijn verschenen. Lees meer

25 januari 2021

Review – Fate: The Winx Saga
Wie keek er vroeger niet naar "Winx Club" op Nickelodeon? Een toffe animatieserie die vrolijk was maar ook af en toe een meer duistere toon neerzette. Ook ikzelf keek wanneer "Winx Club" op tv verscheen graag naar de wondere wereld van de feeën en heksen. Na ontelbare seizoenen, spin-offs en films heeft Netflix speciaal voor de fans van "Winx Club" een heuse live-action serie gemaakt genaamd "Fate: The Winx Saga". Is het de moeite waard om deze miniserie met slechts 6 afleveringen te bekijken? Dat kom je te weten in onderstaande spoilervrije review. Lees meer

15 januari 2021

10 Batman films en series die nooit zijn uitgebracht!
Als je aan een random persoon vraagt om een superheld te noemen dan is het meestal Superman of Batman. Niet logisch dan ook dat er doorheen de jaren heel wat projecten over Batman zijn geweest die nooit het levenslicht hebben gezien. Collecthors duikt hierom even de "Batcave" in en vertelt jou 10 films en series die nooit zijn uitgebracht! Lees meer

29 december 2020

Review: Soul
In september koos Disney ervoor om voor de live action film "Mulan" een extra bedrag te vragen om de film te kunnen zien op Disney+. Er werd dan ook lang gevreesd dat Disney hetzelfde ging doen met de nieuwe animatie film van Pixar genaamd "Soul". Maar niets is minder waar want Disney verrast zijn abonnees door deze animatie film voor elke abonnee gratis beschikbaar te stellen. Kan deze nieuwste Pixar film ons raken tot in onze ziel? Of ontbreekt deze film een bepaalde "spark" waardoor het maar slappetjes is? Je leest het allemaal in deze spoilervrije review. Lees meer

09 december 2020

Review: Disney+ Godmothered
Ieder jaar is het weer zover. Dan brengen verscheidene studio's heel wat kerstfilms uit in de hoop om toch maar die nieuwe "Home Alone" of "Elf" te worden. Disney bracht voor hun streaming dienst de original film "Godmothered" uit. Kan deze Disney film even succesvol worden als eerder genoemde films of kunnen we de film het best begraven onder een groot pak sneeuw? Je leest het allemaal in deze review! Lees meer

27 november 2020

Wonder Woman 1984: Wie zijn de vijanden?
Warner Bros. strooit deze tijden met cadeaus richting de bioscopen. Nadat ze eind augustus "Tenet" nog aan de bioscopen gaven krijgen de cinema's in december de grote superheldenfilm "Wonder Woman 1984"! Het heeft een tijdje geduurd (in eerste instantie ging de film in december 2019 uitkomen!) maar op 16 december kunnen we eindelijk kijken naar het tweede solo avontuur van Diana Prince aka Wonder Woman. Maar wie zijn nu die slechteriken tegen wie Wonder Woman het opneemt? Je kan het allemaal lezen in deze blog! Lees meer

13 november 2020

Review: The SpongeBob movie: Sponge on the run
Een aantal weken geleden moesten de cinema's noodgedwongen sluiten, dit in combinatie met het ontbreken van echte blockbusters is het al een tijdje geleden dat er nog eens een grote film verscheen. Door het uitstellen van de "grote" films wordt er af en toe films naar het kleine scherm gebracht (de streamingdiensten). Hetzelfde geldt voor onze favoriete spons die diep in de zee woont. Sinds een week kan je op Netflix de film "SpongeBob movie: Sponge on the run" bekijken. Vraag je je nu af of deze kleine vrolijke spons het filmjaar nog weet te redden? In deze blog kan je alvast mijn (spoilervrije) review lezen van "Sponge on the run". Lees meer

30 oktober 2020

7 Films en games voor een ideale Halloween nacht (voor de tere zieltjes)!
Het is zover! Halloween is weer hier en zorgt weer voor heel wat vertier (bij sommige toch). Want is het niet zalig om eens naar een angstaanjagende horror te kijken? Of om een spannende game te spelen waarbij ze u elk moment kunnen laten verschieten? Wel mij zegt horror persoonlijk niet erg veel, maar toch zijn hier 7 films en games die zelfs de bangste zieltjes zoals ikzelf kunnen overwinnen! Lees meer

15 oktober 2020

12 Weetjes over de Pokémon anime
Zelf herinner ik me het nog goed! Toen ik een jaar of 3 à 4 was veroverde een serie met een 12 jarige jongen en zijn gele muis de hele wereld met zijn avonturen. Zelf vond ik het ook zeer amusant om naar "Pokémon" te kijken en te genieten van de vele gevechten. Ondertussen bestaat de Pokémon serie al meer dan 20! jaar. Een ideaal moment dus om eens 10 weetjes over de Pokémon serie op te sommen. Kende jij ze al allemaal? Lees meer

02 oktober 2020

Top James Bond films: Deel 1 Daniel Craig
Door het corona virus lijken we helemaal geen blockbuster meer te krijgen dit jaar. Film na film wordt uitgesteld (zeker nadat "Tenet" matig lijkt te hebben verdiend) waardoor er voorlopig amper tot geen grote films meer uitkomen. De nieuwste James Bond film was een lange uitzondering tot dat begin oktober toch werd besloten om de film uit te stellen naar april 2021. Om de pijn te verzachten dat de film is uitgesteld gaat Collecthors alle James Bond films eens grondig onder de loep nemen en onze eigen top lijst maken. We beginnen deze lijst met de films van "Daniel Craig". Let op voor spoilers! Lees meer

18 september 2020

6 Scholen waar je wel/geen les wilt volgen!
Aaaah het schooljaar is al weer een tijdje bezig en voor de Hoge School/ Universiteit studenten staat het nieuwe schooljaar voor de deur. Een ideaal moment dus om een aantal scholen in games, series en films onder de loep te nemen. Van scholen waar een driekoppige hond een geheime kamer bewaakt tot een school vol zombies. Je komt het allemaal tegen in deze blog! Lees meer

04 september 2020

Disney+ Premium: Waarom je Mulan wel/niet moet kopen!
Het is al een verschrikkelijk jaar geweest voor de filmliefhebbers en meer in het bijzonder voor de bioscoopzalen. Er verschenen amper nieuwe films, laat staan echte knallers! Vorige week reageerde eindelijk Warner Bros, op de vele alarmsignalen van de bioscopen, door "Tenet" toch uit te brengen. Er werd ook voor een lange tijd gehoopt dat Disney de bioscopen ging helpen door "Mulan" alsnog uit te brengen. maar ondanks dat Warner Bros dus een reddingsboei gooide, vaarde Disney mooi langs de drenkelingen (bioscoopzalen) voorbij door "Mulan" exclusief op Disney+ uit te brengen. Indien je "Mulan" wilt zien moet je zelfs naast het maandelijkse bedrag voor Disney+ nog eens extra betalen (21,99 euro). Maar is dit het nu wel waard? Ik geef je in deze blog redenen waarom je "Mulan" wel/niet moet kopen! Lees meer

02 september 2020

Review: Tenet
Na maanden wachten op een grote blockbuster is het nu eindelijk zo ver! Christopher Nolan's film genaamd "Tenet" werd door Warner Bros (vooral door Nolan) uitgebracht met een eerste poging om de cinema weer terug tot leven te wekken. Maar is "Tenet" wel goed genoeg om ervoor naar de cinema te gaan? In deze blog kan je mijn spoiler vrije review over "Tenet" lezen. Lees meer

21 augustus 2020

15 memes die laten zien waarom Spongebob de meme koning is!
Aaah memes... Je kent ze wel! Een beeld van een bepaalde gebeurtenis die met een kort tekstje herkenbare voorvallen vertellen. Iedereen herkent zich er wel vaak in en heeft een soortgelijke emotie wel al eens meegemaakt. Eén van de bekendste series waar misschien wel al het meeste memes over zijn gemaakt is die kleine gele spons die in een ananas diep in de zee woont. Inderdaad "Spongebob Squarepants"! "Ik hoor u niet?", "Spongebob Squarepants!!!". In deze blog heb ik het over 15 memes die laten zien waarom Spongebob de meme koning is. Lees meer

24 juli 2020

Is het de moeite om Harry Potter in 4DX te bekijken?
Afgelopen maand was het zover! De bioscopen gingen eindelijk terug open in België (in Nederland al een maand eerder) en konden we terug genieten van films op het grote scherm. Het enige probleem dat de bioscopen hebben (naast het feit dat ze geen volledige bezetting kunnen vullen) is het gebrek aan nieuwe films. Ik ben meteen na de heropening nog naar "Bloodshot" gaan kijken, maar voor de rest was er naar mijn mening weinig boeiends nog om te bekijken. Tot er ineens werd bekendgemaakt dat er verscheidene Harry Potter films in 4DX zouden verschijen! Joepie jeej dacht ik meteen, maar is het wel echt de moeite om die harde knaken neer te leggen voor een Harry Potter film in 4DX? Lees meer

17 juli 2020

15 Weetjes over Mario Kart die je misschien nog niet wist!
Aah Mario Kart, wat een heerlijk spel is me dat toch! Uren heb ik gestoken in het behalen van alle gouden bekers en in het vrijspelen van alle unlockables. Op dit moment zijn er ook maar liefst 9! Mario Kart games uitgekomen op consoles (+ één op mobiel en 3 in de arcade hallen). Net zoals vrijwel elk spel heeft ook de Mario Kart franchise heel wat geheimen om te ontdekken. Hierbij wil ik je graag ... weetjes van Mario Kart vertellen die je misschien nog niet wist. Lees meer
Bloodshot review Collecthors movies

10 juli 2020

Review: Bloodshot
Net voordat we hier in België (en Nederland) in lockdown gingen kwam de superheldenfilm genaamd "Bloodshot' nog voor enkele dagen in de zalen. Ondertussen zijn de bioscoopzalen weer met mondjesmaat aan het opengaan. Door het ontbreken van nieuwe releases zenden verscheidene bioscopen films uit die eerder in het jaar al eens werden vertoond of "oudere" klassiekers zoals Harry Potter en Batman. "Bloodshot" was voor mij dus nog een filmpje dat ik zeker eens wou checken! Ondertussen is de film ook verkrijgbaar op DVD, Blu-ray, 4k Blu-ray en digitaal. Benieuwd wat ik er van vond? Lees dan zeker deze spoilervrije review of het de moeite is om voor deze film naar de bioscoop te gaan of dat je 17,99 euro neertelt voor een DVD. Lees meer

25 juni 2020

8 Personages die DC Comics van Marvel heeft gekopieerd
Enkele weken geleden konden jullie al het artikel lezen waarbij ik 12 personages opsomde die Marvel van DC Comics heeft gekopieerd. Ondanks dat ook DC Comics heel wat unieke personages heeft zoals Batman, Superman en de Flash heeft ook DC Comics wel eens gespiekt bij hun grote concurrent. Daarom ga ik jullie nu vertellen over 8 personages die DC Comics heeft gekopieerd van Marvel. Lees meer
Marvel DC Comics blog kopiëren

12 juni 2020

12 Personages die Marvel van DC Comics heeft gekopieerd
Als je de naam Marvel hoort dan denk je ongetwijfeld meteen aan namen als Spider-Man, Iron Man en Captain America. Heel wat originele personages dus! Maar wist je dat doorheen de jaren dat Marvel bestaat ze wel eens durfden te kijken naar hun buur DC Comics? Ik ga je daarom 12 personages geven die Marvel heeft gekopieerd van DC Comics. Lees meer

29 mei 2020

20 Weetjes die je misschien nog niet kent over Star Wars
Star Wars is één van de grootste franchises ter wereld! Met 9 films, 2 spin offs, verscheidene series, games en heel veel merchandise zijn er heel veel weetjes te vertellen over de "galaxy far far away". Ik som je daarom 20 weetjes op over Star Wars die je misschien nog niet kent! Lees meer

08 mei 2020

Justice League Dark: Wie zijn de leden?
Een aantal weken geleden kregen we top nieuws te horen! Er werd bekend gemaakt dat niemand minder dan J.J. Abrams de serie "Justice League Dark" voor de nieuwe streamingdienst HBO Max gaat maken. J.J. Abrams kennen we van "Star Wars: The Force Awakens" en van de TV serie "Lost". Een echte top producer dus die aan een DC Comics serie gaat werken! In deze blog geef ik wat meer uitleg over de leden van "Justice League Dark" en wat "Justice League Dark" nu precies is. Lees meer

01 mei 2020

Top 10 Mario Kart games
De Mario Kart games zijn al sinds de Nintendo SNES een gevestigde waarde. Nintendo brengt dan ook bij elke nieuwe console een nieuwe Mario Kart uit! Daarom vond ik dat het misschien wel eens tijd was om mijn favoriete Mario Kart games even voor jullie op te sommen. Ik heb in deze lijst echter niet de arcade Mario games erbij gezet omdat ik deze games te weinig heb gespeeld en niet op een Nintendo console te spelen zijn. Lees meer

16 april 2020

11 Donkere Geheimen achter “The Wizard of Oz”!
Eén van de populairste films ooit is ongetwijfeld "The Wizard of Oz"! De film verscheen in 1939 en is ondertussen een echte klassieker bij zowel jong als oud. Ook het bekende liedje "Over the Rainbow" is al door meerdere generaties beluisterd! Achter deze magische film zitten helaas ook heel wat duistere zaken! Collecthors somt 11 donkere geheimen van "The Wizard of Oz" op! Lees meer

09 april 2020

6 Konijnen in films, series en games
Ieder jaar verstopt de paashaas weer lekkere chocolade eitjes die je mag zoeken. Ook in films, series en games zijn konijnen/hazen populair! In deze blog kan je 6 konijnen/hazen zien die een rol hebben in een film, serie of game. Van Bugs Bunny tot dat irritante konijntje in "Super Mario 64"! Alvast veel plezier met het lezen van deze blog en een vrolijk Pasen! Lees meer
Indiana Jones blog top movies The Last Crusade Ark Raiders Temple Doom Crystal Skull

02 april 2020

Top: Indiana Jones films
Momenteel kunnen we genieten van 4 Indiana Jones films, al staat er in 2021 een vijfde film van de bekende franchise op ons te wachten. Maar welke Indiana Jones film vind ik nu de beste? En welke de minste? Je kan het lezen in deze blog over Indiana Jones! In dit artikel zullen er ook spoilers verschijnen, dus let op als je nog een Indiana Jones film moet bekijken. Lees meer
The Simpsons weetjes 20 series

27 maart 2020

20 Weetjes over The Simpsons die je misschien nog niet kent
Wie kent "The Simpsons" nu niet? De gekke gele familie met hun gekke kapsels die telkens dwaze avonturen beleven. Al 31! seizoenen was deze familie op het kleine scherm te zien en wees maar zeker dat we nog lang niet alles weten over Homer en Co. Vermits "The Simpsons" al heel wat jaren meegaat, zijn er ook heel wat weetjes over ze te vinden. In deze blog kan je dan ook 20 weetjes over "The Simpsons" lezen. Lees meer
Batman Arkham Asylum City Origins Kight games Top

19 maart 2020

Top: Batman Arkham Games
Vermits we de komende weken toch niet te veel buiten mogen zijn, is af en toe een videogame spelen een goed idee! De laatste tijd verschijnen er ontelbaar veel videogames. Eén van de toppers van de afgelopen jaren is de "Batman Arkham" serie. Als grote superheld en game fanaat som ik dan nu ook mijn persoonlijke top 4 "Batman Arkham" games op. In dit artikel staan spoilers dus let op indien je niet gespoiled wilt worden! Lees meer
Pirates of the caribbean top 5 Disney blog

13 maart 2020

Top 5 Pirates of the Caribbean
De laatste maanden is er heel wat te doen rond de "Pirates of the Caribbean" serie. Zo zit Disney eraan te denken om te stoppen met het geliefde personage van Johnny Depp, Captain Jack Spaarow. Disney wilt dus wel verder met de "Pirates" franchise, maar niet meer met Johnny Depp zelf. Of dit allemaal ook effectief gaat gebeuren is natuurlijk nog maar de vraag, zeker omdat Disney weet dat "Pirates of the Caribbean" gelijk staat aan "Jack Sparrow". Hoe je het ook draait of keert, ik blijf een grote fan van de serie en daarom vertel ik jullie nu mijn top 5 van de "Pirates of the Caribbean" films. In deze special zullen er ook spoilers te vinden zijn! Lees meer
Onward review poster Disney Pixar

05 maart 2020

Review: Onward
Nadat we de laatste jaren vooral vervolgfilms van Pixar hebben gekregen (Cars 3 en Toy Story 4). Schotelt Pixar ons dit jaar maar liefst 2! originele verhalen. Het eerste avontuur dat we mogen beleven is de film "Onward". Vermits Pixar bekend staat om vrijwel altijd wel topfilms te leveren, zijn de verwachtingen bij iedereen zeer hoog! Slaagt Pixar erin om "Onward" langs toppers als "Inside Out" "Wall-e", "Coco" en "Up" te plaatsen? Je leest het in mijn spoiler vrije review. Lees meer
Sonic Hedgehog movie review Dr. Eggman

20 februari 2020

Review: Sonic The Hedgehog
De film "Sonic The Hedgehog" kreeg al voordat de film in de zalen was heel wat kritiek over zich heen. Paramount Pictures publiceerde in april een eerste trailer van Sonic, alleen werd deze niet bepaald goed ontvangen. Er was vooral veel kritiek op het design van Sonic en Paramount besloot om de film dan maar aan te passen en enkele maanden later uit te brengen. Heeft Paramount er goed aan gedaan om het design van Sonic te veranderen? Rent Sonic naar een mooie review score? Je leest het allemaal in de spoilervrije review van Collecthors! Lees meer
Nintendo blog weetjes

13 februari 2020

34 Weetjes over Nintendo die je misschien nog niet kent
Nintendo staat al jaren garant voor puur spelplezier voor zowel jong als oud. Met klassieke gamepersonages in stal zoals Mario, Link en Pikachu heeft Nintendo misschien zelfs wel de beste personages die er zijn. Met al jaren in de game wereld zijn er heel wat weetjes over Nintendo die je misschien nog wel niet kent! Ik som er alleszins even 34 voor je op! Lees meer
Birds of Prey Harley Quinn review Warner Bros DC Comics

05 februari 2020

Review: Birds Of Prey
Afgelopen weekend kon je al op Collecthors lezen wie alle personages precies zijn in de nieuwste DC film genaamd "Birds Of Prey". Ondertussen is de film uitgekomen en is Collecthors gaan kijken of Warner Bros terug top kwaliteit kan leveren na "Joker", "Aquaman" en "Wonder Woman". Ik leg alles voor je uit wat ik ervan vond en ik doe dit Spoilervrij. Je hoeft dus geen schrik te hebben om spoilers te lezen. Indien je wat meer wilt weten over de personages raad ik je mijn vorige blog aan! Lees meer
Birds of Prey wie zijn alle personages blog Collecthors

31 januari 2020

Birds Of Prey: Wie zijn alle personages?
Op 5 februari is het zover! Dan komt de eerste DC film van 2020 in de zalen, met "Birds Of Prey & The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn". Om het ons makkelijker te maken noem ik de film vanaf nu enkel nog "Birds Of Prey". De film vertelt het verhaal over Harley Quinn (Margot Robbie) wie gebroken heeft met haar geliefde Joker. Harley komt verschillende vrouwen tegen waarmee ze de groep "Birds Of Prey" gaan vormen. Samen nemen ze het op tegen "Black Mask". Wie zijn nu de leden van "Birds Of Prey" en wie is "Black Mask" precies? Je leest het allemaal in deze blog! Lees meer
Harry Potter blog weetjes

24 januari 2020

22 Weetjes die je misschien nog niet wist over Harry Potter
Harry Potter is één van de grootste franchises ter wereld. Zeven boeken, 8 films, een tweedelig toneelstuk en 4 themagebieden in evenveel Universal studio's zorgt ervoor dat er heel weetjes te vertellen zijn over de jongeman met het befaamde litteken. Ik som daarom voor jullie 22 weetjes op van Harry Potter die jullie misschien nog niet wisten. Lees meer
Mario Party deel 3 top Blog Nintendo Games

16 januari 2020

Top Mario Party: Deel 3 (4-1)
Het is eindelijk zover! Het laatste deel van de "Top Mario Party"! Welke Mario Party game staat bij mij op nummer 1? Het was alleszins geen makkelijke beslissing, vermits ik bijna alle Mario Party's leuk vind. Indien je mijn vorige Mario Party blogs (Mario Party Top deel 1 en Mario Party Top deel 2) nog niet hebt gelezen raad ik je aan dit eerst te doen.  De finale start nu! Here we go! (Alexander probeert het uit te spreken als Mario). Lees meer
New Mutants BlogMovie Marvel wie zijn ze

09 januari 2020

The New Mutants: Wie zijn ze?
Op 6 januari verscheen de tweede trailer van de film "The New Mutants". Niet zo speciaal? Wel als we de eerste trailer al zagen op 13 oktober 2017. Er zit dus een gat in, van een dikke 2 jaar. Heel wat fans hadden dan ook schrik dat ze "The New Mutants" nooit meer zouden zien. Gelukkig houdt Disney van verrassingen en de film komt dus op 1 april 2020 in de zalen. De trailer laat zien dat de film heel duister wordt (horror). De leerlingen (die zichzelf leren ontdekken) verblijven in een school/ziekenhuis waar ze behandeld worden. Maar wie zijn nu deze leerlingen? Wie zijn nu "The New Mutants"? Ik vertel in deze blog wie de leerlingen zijn. Als je liever blind (dus zonder voorkennis) de film wilt kijken, moet ik je waarschuwen voor eventuele spoilers. Al raad ik het artikel wel aan, omdat je met deze kennis (denk ik) meer inzicht in de film zal krijgen. Lees meer
Riverdale wat is er aan de hand?

30 december 2019

Wat is er aan de hand met Riverdale?
Eerst en vooral wil ik de titel verantwoorden. Uiteraard is het goed vinden van een serie heel subjectief. Series die ik goed vind, vinden jullie misschien niet goed en andersom. Riverdale krijgt de laatste tijd (vanaf seizoen 2, zijn nu bezig aan seizoen 4 dus toch de laatste jaren) redelijk wat slechte commentaar. Is al deze kritiek terecht? Of is het meer muggenzifterij? Ik ga de 4 seizoenen van Riverdale overlopen en mijn eigen mening geven. Uiteraard zullen er spoilers inzitten. Lees meer
Mario Party top deel 2 (11 - 6) Nintendo

24 december 2019

Top Mario Party: Deel 2 (10-5)
Nadat we in het vorige deel van de Top Mario Party's de minder leuke Mario Party's hebben besproken is het nu tijd voor de middelmaat. Vermits ik zelf een hevig Mario Party fan ben gaat de strijd nu pas beginnen. Uiteraard heb ik eerst nog eens de Mario Party's uitgebreid gespeeld vooraleer ik ze deftig kon rangschikken. Heb je het eerdere deel nog niet gelezen? Twijfel dan zeker en vast niet om deel 1 van de Top Mario Party ook zeker eens te lezen! Lees meer
Marvel Phase 4 series Disney

23 december 2019

Marvel Phase 4 (series) een plezier? Of niet? Deel 2
In mijn vorige blog "Marvel Phase 4 (series) een plezier? Of niet? deel 1" kon je lezen over mijn gevoel van de eerste helft series die Marvel gaat uitbrengen op de streamingdienst Disney+. Ik was over het algemeen best enthousiast over de series die we binnenkort gaan kunnen zien (op één serie na). De grote vraag is dan ook of de tweede helft van series hetzelfde niveau gaat hebben of dat de kwaliteit van de series ineens gaat terugvallen. Indien je deel 1 nog niet gelezen hebt dan raad ik je zeker en vast aan om eerst de blog van deel 1 te lezen en om achteraf pas over te schakelen naar deze blog. Lees meer
Star Wars: The Rise Of Skywalker review Disney

18 december 2019

Star Wars: The Rise Of Skywalker Review
Fans waren laaiend enthousiast toen Disney besloot om de Star Wars franchise een nieuwe trilogie te bezorgen. Toch waren ze ook bang, want iedere Star Wars fan kan zich ook nog altijd de minder goede trilogie herinneren van Star Wars (Episode I - III). Disney begon alleszins goed met de in 2015 verschenen Star Wars: The Force Awakens. Ondanks deze sterke start stortte het niveau van de trilogie in bij Star Wars: The Last Jedi (2017). Het leek erop dat "The First Order" had gewonnen en dat Disney het niet meer zou kunnen redden. Toch gebruikt Disney nog voor een laatste keer alles wat de grote muis in zich heeft, in de hoop dat de trilogie wordt gered! Is het Disney gelukt en was de Force sterk genoeg om de trilogie in glorie te laten afsluiten? Mijn spoilervrije review van Star Wars: The Rise Of Skywalker kan je alleszins hier op Collecthors lezen. Lees meer

12 december 2019

Top Mario Party: Deel 1 (16 tot 11)
De videogame Mario Party 1 verscheen voor het eerst in 1998 voor de Nintendo 64 en was meteen een hit! Ondertussen zijn we al meer dan 20 jaar verder en 16! Mario Party's verder. Er was zelfs een periode waarbij het bijna een traditie was van Nintendo om elk jaar een Mario Party game uit te brengen. De laatste jaren heeft Nintendo heel wat veranderd aan de Mario Party serie en worden ze ook niet meer ieder jaar uitgebracht. Persoonlijk zijn de Mario Party games altijd mijn favoriete games geweest. Ik kon en kan nu nog altijd genieten van een lekker potje Mario Party met vrienden of familie. In deze blog ga ik jullie dan ook mijn persoonlijke top Mario Party's vertellen in 3 delen. Lees meer
Jumanji: The next level review

11 december 2019

Jumanji: The Next Level Review
In 2017 kwam "Jumanji: Welcome to the Jungle" uit in onze zalen. Deze film deed het meteen uitstekend met een wereldwijde opbrengst van 962 miljoen dollar. Het is dus logisch dat Sony besloot om een vervolg te maken. Dit vervolg heet "Jumanji: The Next Level" en de kijker ziet opnieuw hoe de spelpersonages een nieuw level succesvol proberen uit te spelen. De grote vraag is natuurlijk of dit gaat lukken of niet. Een misschien belangrijkere vraag is of dit 2de level ook meteen ervoor zorgt dat de 2de film nog beter wordt dan de eerste. Een moeilijke opdracht omdat "Welcome to the Jungle" top was. Ik zal jullie nu een eerlijke review vertellen of jullie Jumanji in de spelconsole moeten plaatsen en het 2de level moeten spelen of dat jullie beter het eerste level opnieuw spelen. Dit alles in een spoiler vrije review! Lees meer

26 november 2019

Review Frozen 2: Opnieuw een topper? Of eerder een ijzige film?
Op 4 december 2013 konden we voor het eerst genieten van de avonturen van Elsa en Anna. Dit was de datum van de allereerste Frozen film. Iedereen zal wel al van deze film hebben gehoord. Als je al niet van deze film hebt gehoord dan heb je misschien wel de geweldige oorwurm "Let It Go" gehoord ( Alexander stopt even met schrijven en zet "Let It Go" op om in de stemming te geraken). Jaren hebben de fans moeten wachten op een vervolg van de eerste Frozen film. We kregen natuurlijk als tussendoortje wel nog 20 minuten durende verhalen in de respectievelijk 2015 en 2017 uitgebrachte Frozen Fever en Olaf's Frozen Adventure. De grote vraag die de (film) fans nu hebben is of dit vervolg wel degelijk nodig was. Disney maakte vroeger op verscheidene Disney films vervolgen, maar deze werden nooit een succes. Kan Disney hierbij de vloek verbreken? En kan Frozen 2 misschien zelfs beter zijn als Frozen? Ik zal jullie mijn eerlijke (spoiler vrije) review vertellen. Lees meer

21 oktober 2019

Marvel Phase 4 (films) een plezier of niet? Deel 2
In mijn vorige blog kon je al het eerste deel lezen of Marvel Phase 4 (films) een plezier gaat worden of niet. Ik zal in deze blog de 2de helft films van Phase 4 eens van dichterbij bekijken en de nodige "roddels" even uitvoerig bespreken. Indien je nog niet deel 1 hebt gelezen dan raad ik je aan om dit eerst te doen. Uiteraard zullen er spoilers verschijnen in deze blog. Dus let op als je eventuele spoilers wil vermijden! Lees meer

04 oktober 2019

Marvel Phase 4 (films) een plezier of niet? Deel 1
Iedereen die de laatste maanden niet onder een steen heeft geleefd, zal wel in het nieuws hebben gehoord hoe de voorlaatste Marvel film Avengers: Endgame alle records verbrak met zijn bezoekersaantallen. Zo bracht dit superhelden spektakel 2,79 miljard op. Na Endgame bracht onze favoriete muis (Marvel is eigendom van Disney) als afsluiter van Phase 3 nog Spiderman: Far From Home naar onze zalen. Nu dat Phase 3 is afgerond krijgen we uiteraard Phase 4 voorgeschoteld. De grote vraag hierbij is of Marvel het hoge niveau kan aanhouden. In deze blog zal ik mijn (harde) mening over de toekomst van Marvel bespreken. Vermits Disney nu ook een eigen streamingplatform heeft zal ik kijken naar zowel de films als de series. Let op als je eventuele spoilers wil mijden! Lees meer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

  • DD slash MM slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.