Verzendkosten (BE/NL) €7,50 | Gratis vanaf €100 (BE/NL) | Voor 14u besteld, volgende werkdag geleverd! | >5000 Producten in Stock!

Informatie rondom retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@collecthors.eu. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Retours zullen enkel worden terugbetaald indien het product zich in de oorspronkelijke staat bevindt. Producten die beschadigd en/of onvolledig worden geretourneerd zullen niet volledig worden terugbetaald. Moest dit het geval zijn nemen wij contact met u op om de retour te bespreken.

Identiteit ondernemer

Collecthors
Luikersteenweg 144B
3500 Hasselt
info@collecthors.eu

KvK-nummer: 0735954836
Btw-identificatienummer: BE0735954836