Verzendkosten (BE/NL) €6,40 | Gratis vanaf €50 (BE/NL) | Voor 14u besteld, volgende werkdag geleverd! | >5000 Producten in Stock!

Review: The Creator

Review: The Creator

The Creator is één van de grootste sci-fi films van dit jaar en belooft een groot spektakel te worden! Kan “The Creator” zijn beloofde spektakel afleveren? Of is het eentje om snel in de Melkweg te schieten? Dat lees je in deze spoilervrije review.

“The Creator” moet na de Barbie hype en voor de grote eindejaar releases voor het nodige genot zorgen. “The Creator” probeert hiervoor te zorgen door ons een groots sci-fi avontuur te geven.

In “The Creator” strijden de Amerikanen tegen de gevaarlijke A.I. die tegen de mensheid een opstand aangaan en een nucleaire bom droppen op Los Angeles. Hierdoor weert Amerika de A.I. volledig in tegenstelling tot de Aziatische bevolking die nog steeds vredig met A.I. samenleeft. Hierop voeren de Amerikanen oorlog met de A.I. van Azië.

Tijdens deze oorlog volgen we de Amerikaan “Joshua” (John David Washington) die undercover gaat in Azië en trouwt met de informant “Maya” (Gemma Chan). Na een vroegtijdige aanval van de Amerikanen verliest “Joshua” zijn zwangere vrouw.

5 Jaar later is “Joshua” terug in L.A. om het kernafval te helpen opruimen. Hierop wordt “Joshua” door het Amerikaanse leger terug opgeroepen om een nieuwe groep te leiden naar de plaats waar hij ooit samen met “Maya” woonde. Het Amerikaanse leger heeft opgemerkt dat de A.I. een nieuw wapen heeft gecreëerd dat de machtige “Nomad” (een Amerikaans ruimtewapen) kan vernietigen waarop Amerika de oorlog zou verliezen.

De rest van het verhaal laat ik je zelf ontdekken 🙂 Al zijn er zeker en vast de nodige twists die je niet meteen verwacht net zoals het einde. Ik raad je ook af om de film zonder enige voorkennis van trailers te bekijken!

“The Creator” is een ware pracht voor het oog. De gigantische (gevecht)scènes en A.I. robots zien er perfect uit! In tegenstelling tot de teleurstellende CGI dat we de laatste tijd van Marvel en co te zien krijgen, is deze een film een ware verademing op gebied van CGI.

Ook “John David Washington” doet wat hij in “Tenet” reeds deed, namelijk schitteren! Om één of andere reden is “John David” gewoonweg perfect voor dit soort films! I love him!

Plus

+ John David Washington

+ Goede CGI

+ Interessant Verhaal

Min

– Trailers

The Creator is een verademing tussen al de Disney, Marvel en DC Comics films. The Creator maakt zijn belofte van groots Sci-fi film zeker en vast waar! De film krijgt van mij een dikke 8,5 op 10

Ben jij akkoord met deze score? Of vond je het eerder een sci-fi flop? Laat het ons weten op de Facebookpagina van Collecthors.

Bedankt voor het lezen!

Alexander
Collecthors